Over ons

Evergreen Garden Care is de toonaangevende organisatie buiten Noord-Amerika op de markt van hoogwaardige tuinverzorgingsproducten. Deze tuinproducten worden ontwikkeld om: Mensen te ondersteunen bij het creëren van hun eigen groene oase, middenin de rush van het dagelijkse leven.

We geloven in de schoonheid van groen, of het nu gaat om een tuin, een balkon of om kamerplanten in het interieur. We willen iedereen waar dan ook, inspireren om zijn oase van groen gemakkelijk te creëren en te verzorgen.

Evergreen Garden Care ontstond in 2017 door de overname van de internationale activiteiten van Scott's Miracle-Gro Company. De organisatie bestaat uit een gepassioneerd team van zo’n 800 medewerkers die ervoor zorgen dat tuiniers met of zonder ervaring, hun gazon, planten, fruit of groenten gemakkelijk kunnen laten groeien en beschermen en zo hun eigen groene oase zo mooi mogelijk te maken.

Met toonaangevende merken als Miracle-Gro, Fertiligène, Substral of Pokon is het mogelijk om in alle markten waar wij actief zijn, tuiniers een volledig assortiment tuinverzorgingsproducten aan te bieden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Polen, de Scandinavische landen, Australië en Nieuw-Zeeland. Om de groei van de nieuwe organisatie te ondersteunen ligt de focus op de ontwikkeling van de bekendste merken en de lancering van de voor de consument meest boeiende en relevante innovaties.

Laat je inspireren !

Evergreen Garden Care