Evergreen Research Station

Onze merken zijn geliefd bij tuinliefhebbers. Als je onze meststoffen, potgronden en oplossingen voor plantenbescherming hebt gebruikt, weet je dat ze wonderen kunnen doen: een treurige plant verandert in een levendige blikvanger, een trieste tuin krijgt een zalig groene uitstraling.

Maar wat is ons geheim? Heel eenvoudig: aan de basis van Evergreen Garden Care ligt wetenschappelijk onderzoek.

 

Evergreen research station

Ons assortiment wordt ontwikkeld in Morance, Frankrijk en in Levington, Verenigd Koninkrijk. The Evergreen Research station is er een uniek proefstation met een team van tuinbouwwetenschappers actief op 19 hectare gazon, bloembedden, borders en serres om jouw favoriete producten te ontwikkelen en te testen. Dankzij de uitgebreide faciliteiten van het Research Station, kunnen we onze nieuwe oplossingen ontwikkelen, testen en optimaliseren om zo de beste, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen op de markt te brengen.

Met de wetenschap aan onze zijde is jouw tuin in veilige handen.

 

De Evergreen missie

Ons toegewijde team Evergreen-wetenschappers voeren analyses en grondstofbeoordelingen uit en doen aan veldbiologie waarbij ze de effecten van onze middelen testen. Met behulp van gecontroleerde binnen- en buitenproeven vergelijken onze wetenschappers de effecten van onze producten op gewonen huis- en tuinplanten. De resultaten zijn gewoonweg verbluffend! Wist je dat Substral-producten planten stimuleren om meer dan twee keer zo groot te worden in vergelijking met niet-gevoede planten? Onze wetenschappers beamen dit graag.   

 

Onze voorzieningen

nWe hebben een hypermoderne serre van 2500 m² die wordt bestuurd door een omgevingscomputer om optimale groeiomstandigheden te garanderen. Warmte-, licht- en schaduwschermen laten toe om hier het hele jaar door te testen, wat betekent dat Evergreen 24/7 in werking is. We hebben ook een factoriële serre met 42 afzonderlijke compartimenten, sierbedden en een reeks borders, hangende manden en graszoden.

Met deze schitterende, ruime faciliteiten kan het Evergreen-assortiment alleen maar groeien! 

Evergreen research station 2

Meer over dit thema