Kies goede potgrond voor je planten

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

… Wie heeft de mooiste planten van het land? Iedereen droomt van mooie, volle bloemen en planten, met diepe kleuren. De sleutel tot het geheim is het gebruik van de juiste materialen. Haal je bloemen en planten bij een kwekerij en zorg dat ze voorzien zijn van een stevige wortel. Investeer ook in een goede potgrond: Substral met FibreSmart. ‘I love my garden’ legt uit waarom deze potgrond eerste keuze is.

Gezonde planten met intense kleuren en sterke wortels die ook nog eens vlot groeien? Met de juiste materialen kan het perfect! Kies eerst en vooral bloemen en planten van degelijke kwaliteit, met voldoende wortel. In combinatie met volwaardige potgrond en meststoffen geef je zo een boost aan de groei en bloei van je groen. ‘I love my garden’ adviseert om Substral-potgrond te gebruiken. Deze potgrond met FibreSmart-formule geeft je planten een intensere groene kleur en meer bloemen.

Planten en bloemen uit volle grond

Als je zeker wilt zijn dat je de beste bloemen en planten in huis haalt, breng je best een bezoek aan je dichtstbijzijnde tuincentrum of plantenkweker. Hier staan de planten en bloemen meestal in volle grond, zodat ze al heel wat voedingselementen uit de bodem kunnen halen.

Podiumplaats voor Substral

Naast de kwaliteit van de bloemen en planten speelt ook potgrond een cruciale rol. Een goede potgrond is de basis van gezonde en kleurrijke bloemen en planten. We hebben onderzoek gedaan en raden Substral aan als beste potgrond. Substral-potgrond voldoet aan strenge normen en laat de concurrentie ver achter zich.

Waarom Substral potgrond de beste is? Vooral dankzij de nieuwe FibreSmart-technologie die het bevat. De houtvezels in Substral potgrond zijn 100% natuurlijk, turfvrij en draineren als de beste. Je planten profiteren van een perfecte balans tussen een luchtige bodem en voldoende water, en dat zie je. Denk méér bloemen, méér knoppen en intensere kleuren.

Boost je bloemen met meststoffen

Wil je je planten en bloemen een extra boost geven, gebruik dan ook meststof van Substral. Van universele meststof tot meststof voor rozen, geraniums en hortensia’s; Substral heeft een hart voor al je planten. Hun assortiment tuinmeststoffen en meststofstaafjes maakt jouw planten sterk en gezond.

Aan de slag?

Investeer nu in goede potgrond en in planten van een uitstekende kwaliteit als je wilt genieten van sterke en gezonde planten met intense kleuren. Heb je nog vragen of kan je nog extra advies gebruiken? Haast je dan naar het tuincentrum!

 

Meer over dit thema