Een groen gazon in 1-2-3

Wees de lente een stapje voor

Denk je dat het in maart nog te vroeg is om te werken aan je gras? Think again! Als je nu alvast de eerste stappen zet en start met bemesten, onkruid voorkomen en kale plekken inzaaien, pak je een serieuze voorsprong. Tegen de tijd dat de zon en lente écht regeren, kan je in een laatste rechte lijn naar een perfect groen gazon! Maak je tuin klaar voor je communiefeest, lentefeest of ander tuinfeest. I love my garden helpt je hierbij.

Ben je klaar met het verticuteren en ontmossen van de grond? Dan is het nu tijd voor de volgende stappen in je gazonverzorging: bemesten, onkruid bestrijden en je gras voorbereiden op een optimale groei. Dit lijkt misschien veel werk, maar met het Substral Super Seed 3-in-1 geraak je al een heel eind.

Ga voor heldergroen

Is het gras wat vaal van kleur, dan kan je kiezen voor Substral GreenMax. Als je hiermee je gazon bemest, ziet je gras er 3 dagen later al beduidend groener en sterker uit. Ligt mos op de loer? Met Substral Triofert is dit probleem snel van de baan! Als na het verwijderen van mos door te verticuteren kleine kale plekken in het gazon achterblijven, zal Triofert er al heel snel voor zorgen dat de grasmat weer dichtgroeit. Gebruik bij voorkeur de meststofstrooier "EasyGreen" (opening 30) en ga tweemaal over het gazon in richtingen haaks op elkaar staand. De meststofstrooier garandeert een gelijkmatig resultaat.

Doe je voordeel

Doe je voordeel en breng NU al een bezoek aan je dichtstbijzijnde tuincentrum. Als het volop lente is, ben je dan helemaal klaar om de laatste hand te leggen aan je gras. Zo weet je zeker dat je binnenkort kunt genieten van een prachtig groen gazon.

 

Meer over dit thema